ZOMERECZEEM LOTION

NIEUWE WEBSITE

Vanaf 03/07/2020 verwelkomen wij jou op onze nieuwe website: 

www.thenaturalway.be 


Een natuurlijk product op basis van 100 % pure en biologische essentiële oliën uit land van herkomst. Géén chemische toevoegingen.

Eigenschappen:

Jeuk stillend, kalmerend, huid verzorgend, wond helend, ontstekingsremmend, haargroei stimulerend, reinigend (detox).

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor gebruik. Start eenmaal daags met een dun laagje te smeren tussen de manen en staart of de plaatsen waar geschuurd wordt. Van daaruit kan je kijken of je eens een dag kan overslaan en afbouwen. Het product is zeer zuinig in gebruik en kan veilig worden gebruikt bij blootstelling aan zonlicht, rondom de ogen en de buiknaad (midline dermatitis). Je paard zal stoppen met schuren en er een gezonde, volle haardos voor terug krijgen.

Tips:

Start preventief met behandelen in het vroege voorjaar. Maar zelfs wanneer je paard al aan het schuren is werkt de Zomereczeem lotion zeer effectief. Verschillende paarden staan nu ook zonder eczeemdeken gehuisvest dankzij onze lotion. Controleer ook zeker of de voeding en huisvesting wel op je paard zijn afgestemd. Lees hierover alles in onze blog.

Een natuurlijke detox (kruidenkuur) in het voor- en najaar wordt aangeraden ter ondersteuning van de organen die afvalstoffen afvoeren. De Zomereczeem lotion werkt bovendien ook erg reinigend, waardoor bij sommige paarden een korte periode (+- 1 à 2 weken) pelletjes vorming kan ontstaan aan de manen en staartaanzet. Door de oude huid los te laten en nieuwe te vormen, worden onnodige opgeslagen afvalstoffen afgevoerd en het lichaam gereinigd.

Opmerking:

Voor een optimale therapeutische werking bewaar je de Zomereczeem lotion op een donkere plaats met weinig temperatuurschommelingen. Een apotheek kastje op stal is ideaal tijdens het zomereczeem-seizoen. Heb je nog een beetje over wat je het jaar nadien wil gebruiken? Bewaar het dan op een constante kamertemperatuur.

Bevat Zoete amandelolie. Draag bescherming (handschoenen) indien u lijdt aan een notenallergie.

Enkel geschikt voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met ogen en intieme lichaamsdelen. Buiten bereik van kinderen houden.  

Bestellingen worden verzonden via Bpost of kunnen worden opgehaald op afspraak in B-9120 Melsele.

Wil je de ervaringen van anderen lezen over dit product? Dat kan hier! 


Prijs:

200 ml: € 35,00

500 ml: € 70,00 (- € 17.50 voordeel!) 


* GRATIS verzending naar België en Nederland bij bestellingen boven € 100,00. *

Verzendkosten België: € 6,90

Verzendkosten Nederland: € 9,60 afhankelijk van het pakket gewicht.

Tarieven andere bestemmingen: op aanvraag. Buiten België verzenden we ook reeds naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Portugal.