REVIEWS ZOMERECZEEM LOTION

"Hurbey heeft al jaren enorm veel last van zomereczeem. Toen hij net bij ons kwam schuurde hij al zijn manen af, zijn staart, zijn schouders en zijn kont. Soms zelfs tot bloedens toe. Op sommige plekken had hij geen haar meer. 

De eerste twee jaren dat we hem hadden, hebben we vanalles geprobeerd. Alle sprays en zalfjes die er te vinden waren hebben we geprobeerd. Niets hielp écht.
Er werd ons aangeraden om een eczeemdeken te kopen, maar daar waren wij eigenlijk niet echt voor.
Toen we bij Laura terecht kwamen hebben we haar lotion ook eens uitgetest en die gebruiken we nog steeds. Op een paar maanden tijd groeide zijn manen en staart als kool.
Schuren deed/doet hij niet meer.

Op dit moment staat hij op een weide met veel bomen in de buurt en helaas ook veel beestjes, wat eigenlijk geen ideale situatie is voor pony's met zomereczeem.
Toch schuurt hij niet. Ik ben enorm blij dat we met Laura en haar werk in contact zijn gekomen, want dankzij haar kan mijn pony van de zomer genieten zonder jeuk.
Als je een pony hebt die er ook last van heeft is dit product echt aan te raden!" ~ Arrezina V.


"Top product!
Je paard is zijn gewicht in goud waard, toch? Waarom dan niet kiezen voor een natuurlijk product dat echt werkt? Ik kocht deze lotion voor mijn toen 2-jarig paardje dat zich begon te schuren aan haar staart. Na een paar dagen zag ik al meteen dat het verzachtend werkte want ze schuurde nauwelijks of niet meer. Eerst heb ik het dagelijks 1 à 2 x aangebracht, dan 3 x per week en nu enkel nog 1 x per week om de huid aan haar staart en manen zacht en soepel te houden zonder jeuk. Een problematische schuurder zal 1 x per dag moeten aanhouden van zodra de lente eraan komt,  je hebt maar een beetje nodig. Stress, zon, droge huid, suikers in de voeding, kleine mugjes en andere insecten kunnen jeuk uitlokken dus de oorzaak is niet altijd heel duidelijk, maar je kunt er zeker wat aan doen! Intussen gebruik ik hem al voor meerdere paarden en telkens met succes. Ik raad iedereen aan om deze lotion in huis te hebben want jeuk is een verschrikkelijk iets en een gelukkig paard met mooie manen en staart is wat we allemaal willen. Top product dat iedere euro waard is! Doe zo verder Laura!" ~ Jentina D.C.