REVIEWS EQUINE MASSAGE

NIEUWE WEBSITE

Vanaf 03/07/2020 verwelkomen wij jou op onze nieuwe website:

www.thenaturalway.be VIDEO: Wat doet massage? De 25-jarige Jarina had met ernstige ouderdomskwaaltjes: in de stal leunde ze steeds tegen de zijwand waardoor ze ongelijk bespierd werd en onregelmatig liep. Resultaat na 1 behandeling Equine Massage."Ik heb enorm veel lof voor Laura Cleirens en haar werk. Ik heb mijn beide pony's al een keer door haar laten masseren. Mijn pony Hurbey was de eerste. Hij is altijd al een beetje een stresskip geweest. Hij is eigenlijk super braaf, maar hij durft wel fel reageren op onverwachte bewegingen of aanrakingen. Hij kan zich daarbij moeilijk ontspannen. Hij spant dan zijn hele lichaam op en legt zijn oren plat in zijn nek.

Ik kan met veel trots zeggen dat dit een pak beter sinds hij gemasseerd is door Laura. In het begin van de massage was hij vrij gespannen en liep hij heen en weer. Hij leek het niet echt aangenaam te vinden, maar Laura bleef supergeduldig met hem en tegen het einde stond hij zó hard te genieten. De dagen nadien was hij ook veel rustiger in omgang. Nadien heb ik mijn Haflinger Dolly ook eens laten masseren en ook zij genoot met volle teugen."

~ Arrezina V.


"Laura komt al bij mij sinds het begin van haar carrière. Ik heb zelden iemand zo geduldig en gepassioneerd gezien! Laura analyseert je paard volledig en speelt daar op in door een gepaste behandeling te geven. Mijn paarden voelen zich beter in hun vel, ze zijn losser en meer ontspannen. Bedankt Laura!! You rock!" ~ Steffie P. 


"Deze avond is Laura Cleirens Laura Cleirens - The Natural Way langs geweest om Diana eens onder handen te nemen. Ze genoot duidelijk van haar sportmassage en het mooiste compliment is dan ook te horen dat uw paard goed staat en dat je goed bezig bent. Bedankt voor de goeie service en uitleg Laura!" ~ Peter D.C.