EQUINE MASSAGE

Equine Massage is een spiermassage behandeling voor paarden met gecombineerde technieken uit de sportmassage, acupressuur, fascia release en aromatherapie. 

Als therapeut behandel ik paarden van allerlei leeftijden, uit elke discipline, met erg uiteenlopende klachten. Het paard wordt in zijn geheel bekeken en er wordt probleemoplossend gewerkt: we behandelen de oorzaak, niet de symptomen van een klacht.

Door de verschillende massagetechnieken werken we aan een verbeterde gezondheid en geoptimaliseerd welzijn van uw paard. Een behandeling kan zowel preventief ingezet worden, wanneer er al klachten zijn, als ondersteuning in revalidatie of als verdiende beloning.

Mogelijke klachten zijn: rugklachten, spierstijfheid, scheefheid, problemen met stelling/buiging en nageeflijkheid, weigeren/steigeren/bokken, emotioneel trauma, hormonale onbalans, zomereczeem, huidproblemen, maagklachten, etc. 

Tarieven: 

* Equine Massage behandeling: € 65,00 (incl. BTW)

Waarop moet je letten wanneer je een behandeling boekt?

- Paard is droog en schoon geborsteld: alle losse haren en zand zijn uit de vacht verwijderd. 

- De behandeling gaat door op een tocht/regen vrije plaats waar het paard rustig en gebonden kan staan.

- Na de behandeling dient nog 15 min. actief aan de hand gestapt te worden om souplesse te bevorderen, blokkades los te maken en spierstijfheid daags nadien te vermijden. 


Lees je graag de ervaringen van anderen over Equine Massage? Dat kan hier!


AFSPRAAK MAKEN