WORKSHOP BASIC MASSAGE

NIEUWE WEBSITE

Vanaf 03/07/2020 verwelkomen wij jou op onze nieuwe website:

www.thenaturalway.be 


De workshop Basic Massage is onvergetelijk interessant en dé ideale workshop voor al wie op een andere manier over paarden wil leren. Wil jij...

... zelf je eigen paard een ontspannen massage kunnen geven? …een uniek zen-moment met je paard beleven? … klachten leren herkennen en oplossen? Schrijf je dan NU in!


* Inhoud: 

Tijdens de workshop Basic Massage leer ik je de basistechnieken van Equine Massage aan. Het beloofd een gezellige en leerrijke how-to-massage dag te worden, met een ruime afwisseling van theorie en praktijk. We bespreken het functioneren van het paardenlichaam, waar de meeste problemen zich situeren en hoe we deze kunnen oplossen. Elke techniek wordt besproken, je leert duidelijk wat je waarom en wanneer gebruikt. 

Je leert hoe je je paard ontspannen kan krijgen, het hoofd, de hals, schouders, rug, buik en achterhand kan losmaken en enkele basis stretches. Een ontspannen paard staat centraal, zowel emotioneel als fysiek. 


* Praktische info:

De workshop gaat door op mijn locatie te Melsele (tenzij anders vermeld), waar we oefenen op mijn 3 pony's. Wil je liever meteen oefenen op je eigen paard? Met je groep vrienden of stalgenoten? Dat kan!

Bij een groep van minimum 4 deelnemers kom ik tot bij jou op stal doorheen heel België en Zeeuws-Vlaanderen (NL).

Vereisten hierbij zijn -uiteraard- paarden (je kan per 2 aan 1 paard oefenen), een droge en tochtvrije plaats voor de praktijkoefeningen en een ruimte om te kunnen lunchen en notities te maken. 


Duur: 10:00-17:00 uur 

Locatie: B-9120 Melsele OF jouw locatie (vanaf 4 deelnemers, geen verplaatsingskosten)

Deelnameprijs: € 95,00 / persoon (incl. BTW) en uitgebreide syllabus

Voorzie zelf een lunch, drankje en tussendoortje.


INSCHRIJVEN

Wil je graag deelnemen aan één van onze workshops Basic Massage? Vul het contactformulier in.

Lees je graag de reviews van voorgaande deelnemers? Dat kan hier